Welkom bij de jongknapenban!11717370_871598439598566_6477284244668584412_o

Als ruggengraat van KSA Roeselare zorgen wij ervoor dat de werking blijft doorgaan. Bij ons kan je wekelijks terecht voor heel wat spelletjes op maat van onze leeftijd. Elke zaterdagmiddag zetten de leiders zich dan ook volledig in om ons steeds opnieuw te verrassen met gestoorde activiteiten.

Aangezien wij al wat groter zijn dan de kabouters kan het voor ons geen kwaad om al wat wildere spelletjes te spelen, zo proberen we bijvoorbeeld een deftig potje voetbal te spelen… dit ontaard meestal in een rugbypartij. Het is dan ook niet abnormaal dat we vaak onder de modder terug naar huis moeten gaan. Misschien is dit dan ook een tip naar de ouders toe; leg zeker een dekentje in de wagen wanneer u uw zoon komt oppikken.

Onze activiteiten zijn zeer gevarieerd, zo laten we ons volledig gaan tijdens de pleinspelen, rollebollen we doorheen’tornieren’ of knutselen we tijdens de crea.

In de grote vakantie organiseert KSA uiteraard ook een heus kamp, dat is voor ons een ruime week vol leute en plezier.Samen met onze vrienden en de leiders (die eigenlijk ook wel vrienden zijn) vullen we iedere dag op met leuke activiteitenen natuurlijk ook wat vrij spel.

Voel je het kriebelen om toch eens te proberen? Om eens te zien of dat KSA iets voor jou is? Geen probleem! Kom gerust eens langs. Onze activiteiten gaan door op zaterdagnamiddag van 13u30 tot 16u30. Laat misschien wel vooraf iets weten aan onze banhoofdsman Jérôme, zo kan hij ervoor zorgen dat jullie onthaald worden als een ware vedettes.
De banhoofdsman kan bereikt worden via mail naar jongknapen@ksa-roeselare.be